понеділок, 20 березня 2017 р.

Жіноче свято...

 День Восьмого березня - це той особливий день, коли всюди відчувається присутність весняного тепла і щирої радості. В цей день прийнято вітати прекрасну половину нашої шкільної країни. І от в переддень жіночого свята 8 Березня в школі відбувся святковий концерт.  Щирі дитячі слова привітання, пісні та танцювальні постановки,  променем  дитячої любові і  ніжності торкнулися кожної жінки, яка лагідними руками пестить, засіває добром душі та серця дітей – це вчителі, вихователі, працівники школи, кухарі і, звичайно, рідні, дорогі мами і бабусі.
  Цього дня усі привітання від  учнівського самоврядування школи
( Козацьке братство Якима Андрушки), та номери, які  показували вокальна студія «Зорецвіт» та студія танцю «Едельвейс», були представлені вперше. Успіх свята полягав у величезному бажанні порадувати вчителів та гостей. З добрих усмішок вчителів ми зрозуміли, що все у нас вийшло здорово! Приємно було чути позитивні відгуки глядачів після концерту…
           Дякуємо усім, хто долучився до підготовки і проведення свята:
  • Касьян О.Д. ( педагог-організатор),
  • Оврашко С.І. ( вокальна студія « Зорецвіт»),
  • Левченко О.І. ( хореографічна студія « Едельвейс»),
Усіх присутніх привітала директор школи Касьян Т.В.: побажала усім любові, миру, злагоди та достатку їх родинам і країні. 
          Свято завершено і ми вже готуємося до нових подій!

                                                               Вчитель музичного мистецтва Оврашко С.І.